Gilvánfai ajándékgyűjtés 2018

Kedves testvérek!

Idén megint gyűjtünk ajándékokat a gilvánfai gyerekeknek. Az idei listán 88 3-15 év közötti gyerek szerepel. Szeretnénk mindegyikük számára személyesen egy cipősdobozt megtölteni ajándékokkal.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy cipős-doboznyi ajándék nem fogja megváltoztatni ezeknek a családoknak a szociális helyzetét. A kezdeményezés három célt szolgál:

  1. Szeretnénk saját magunk számára lehetővé tenni, hogy kilépjünk a szokásos szociális közegünkből, és olyanokkal találkozzunk, akikkel amúgy ritkán vagy soha.
  2. Szeretnénk, ha figyelmet kapnának azok, akik ezekkel a gyerekekkel a tanodában foglalkoznak és sokszor sikeresen segítenek nekik abban, hogy középfokú végzettséget szerezzenek. Keményen dolgoznak és kevés elismerést kapnak.
  3. Szeretnénk örömet szerezni a gyerekeknek és családjaiknak.

 

Aki tehát szeretne részt venni ebben az akcióban, azt arra kérjük, hogy kérjen egy nevet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   címen, és gyűjtsön

  • játékokat,
  • tusfürdőt, fogkrémet, fogkefét, egyéb higiéniai eszközöket,
  • könyveket,
  • tartós élelmiszert,
  • papírt, írószert, iskolai felszerelést,
  • jó minőségű ruhát.

A dobozokat jól lezárva kérjük elhozni a gyülekezetbe június 3 vasárnapig. Kérjük, hogy a dobozon jól láthatóan tüntessék fel a gyerek nevét és életkorát.

 

Az alábbi linkeken lehet további információt szerezni a faluról és a korábbi látogatásokról:

http://www.szmca.hu/gilvanfa.html

https://picasaweb.google.com/106716647325921529299/Gilvanfa2014Junius30?authkey=Gv1sRgCJy_samfoaH6Fg&feat=directlink

https://www.dropbox.com/sh/s1em2d49qne1sl9/AAAdB3yV-M6NMbaXFNGgVJw9a?dl=0

 

Az ajándékokat június 9-én szombaton visszük el a gyerekeknek. Lehet csatlakozni, az utazás ingyenes, ebédet kapunk a helyiektől.
Az utazásra jelentkezés határideje június 3 vasárnap.

 

Testvéri üdvözlettel:

Révész Judit presbiter